Manuscriptbeoordelingen:

Voor schrijvers, uitgeverijen en andere kinderboekmakers

Kinderboekkompas beoordeelt de pedagogische kwaliteit van bestaande kinderboeken. Dit gebeurt op basis van een literatuuronderzoek, wat te lezen is op de pagina De theorie. Uit deze theoretische onderbouwing kan je dus tips halen om de pedagogische kwaliteit van je kinderboek te verhogen!

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen over hoe de pedagogische kwaliteit van een nog ongepubliceerd manuscript te verhogen!

Bij een manuscriptbeoordeling zal ik het manuscript lezen en beoordelen op basis van het scoresysteem van Kinderboekkompas. Vervolgens zal bij elk ontwikkelingsdomein een uitleg gegeven worden van de score en een advies om de score omhoog te krijgen. Dit advies is uiteraard niet bindend, maar opvolgen kan wel bijdragen aan de promotie van het boek na publicatie, wanneer het eventueel op Kinderboekkompas kan komen te staan.

Aan een manuscriptbeoordeling zitten wel enkele kosten verbonden. Dit bedrag is verbonden aan de lengte van het boek en varieert tussen de 10 en 50 euro per manuscript. Voor een vrijblijvende offerte kunt u hiernaast een aanvraag doen. 

Boeken
Offerteaanvraag
manuscriptbeoordeling
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inzending!