top of page

Lessenplan
Bekend maakt bemind

Een simpele, laagdrempelige lessenserie, waarbij kinderboeken de basis vormen. Aan de hand van een boek ga je met de klas aan de slag over het thema diversiteit. Wat is diversiteit eigenlijk? En wat zijn discriminatie en vooroordelen? Met dit lessenplan werk je op een leuke manier aan burgerschap én leesbevordering!

Ontwikkeling en pilot

Het lessenplan wordt ontwikkeld op basis van wetenschappelijke bronnen en ervaringen van leerkrachten. De eerste versie wordt nu getest bij verschillende basisscholen. Leerkrachten voeren de les uit en geven feedback. Meedoen met de pilot is kosteloos.

 

Interesse om mee te doen aan de pilot? Vul onderstaand contactformulier in!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een gratis lessenplan om te volgen met je klas.

 • De mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke versie.

 • Kortingen tot 100% op de eerste editie van het lessenplan!

Korting tot 100%? Wat betekent dat?

Als de hele pilot is uitgevoerd, krijg je korting op de eerste editie. De hele pilot uitvoeren betekent: alle vier de lessen uitgevoerd hebben en feedback hebben gegeven op alle lessen vóór 28 februari 2023.

 • Als één of twee leerkrachten van jouw school krijg je als school 50% korting op je eerste bestelling.

 • Als drie of meer leerkrachten van jouw school de hele pilot hebben uitgevoerd, krijg je als school één gratis exemplaar van de eerste editie.  

Doe mee met de pilot!

PILOT - Poster bekend maakt bemind - promotie (1).png

Pilotvoorwaarden:

Je mag gebruikmaken van korting op je eerste bestelling van het handboek Bekend maakt Bemind, als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 1. Je hebt vóór 1 juli 2023 alle vier de lessen uitgevoerd, en op alle vier de lessen feedback gegeven via de QR-code in de pilot-editie, en na het voltooien van de laatste van vier lessen feedback gegeven op het geheel via de link onderaan de feedbackformulieren.

 2. De korting wordt verrekend op de prijs inclusief BTW. Verzendkosten zijn volledig voor de rekening van de koper.

 3. De korting is 12 maanden geldig, ingaande vanaf de datum dat het handboek Bekend maakt Bemind wordt gelanceerd en te koop is via deze website. Je krijgt de korting in de vorm van een unieke code. 

 4. Je krijgt per school 50% korting op je eerste bestelling als 1 of 2 leerkrachten van jouw school aan voorwaarde 1 hebben voldaan. 

 5. Je krijgt per school 1 gratis exemplaar van de eerste editie van het handboek Bekend maakt Bemind als 3 of meer leerkrachten van jouw school aan voorwaarde 1 hebben voldaan. 

 6. Voor stichtingen of koepels: je krijgt voor elke 3 leerkrachten die aan voorwaarde 1 hebben voldaan, 1 gratis exemplaar van de eerste editie van het handboek Bekend maakt Bemind. 

Bedankt voor je bestelling! Het pilot-exemplaar zo snel mogelijk verstuurd.

Nog vragen? Neem contact op via de contactpagina.

Er was een beperkt aantal plaatsen voor de pilot en het maximale aantal aanmeldingen is al bereikt. Bedankt voor je interesse! Houd de website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor updates.

bottom of page